ΑΓΓΕΛΟΙ Review

Σεπτεμβρίου 18, 2013

                     
           
       Τίτλος: ΑΓΓΕΛΟΙ βιβλίο 1
       Συγγραφέας: ΛΟΡΕΝ ΚΕΪΤ
        Εκδόσεις: ΨΥΧΟΓΙΟΣ
         Έτος Έκδοσης: 2010
         Αρ. σελίδων: 408  
        
Ένα βιβλίο που πραγματικά με τράβηξε από το υπέροχα  δραματικό και σκοτεινό εξώφυλλό του πραγματικά Πανέμορφο! 

Η ηρωίδα της ιστορίας μας είναι η Λους. Μια κοπέλα που είναι καταδικασμένη να καταδιώκεται από μυστηριώδεις σκιές με άγνωστες προθέσεις αλλά και από μια θλιβερή ανάμνηση του μυστηριώδους θανάτου του φίλου της η Λούς καταλήγει σε ένα αναμορφωτήριο σε ένα μέρος που δεν έχει πραγματικά θέση. Έτσι θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να αποδεχτεί το γεγονός που την έφερε εκεί αλλά και το ίδιο το μέρος, ένα μέρος επιβλητικό πολλές φορές τρομακτικό  και σκοτεινό μεσαιωνικού χαρακτήρα κτήριο που δεν επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και η κάθε κίνηση παρακολουθείτε από κρυφές κάμερες. 

Εκεί συναντιέται με τον Ντάνιελ, ένα αγόρι παράξενο όμορφο, μυστηριώδες και μοναχικό που από την πρώτη στιγμή που τον βλέπει νιώθει ότι από κάπου τον ξέρει κάπου τον έχει ξανά δει όσο όμως και να προσπαθεί να τον πλησιάσει αυτός απομακρύνεται ενώ όσο αυτήν αρχίζει να υποχωρεί είναι εκείνος που κάνει βήματα για να την πλησιάσει. Και μέσου όλου αυτού η Λούς προσπαθεί να καταλάβει την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά του. Ταυτόχρονα ελκύεται όμως και από τον Καμ ένα sexy νέο που είναι δίπλα της από την πρώτη μέρα και αντίθετα με τον Ντάνιελ ο Καμ είναι πιο κουλ άνετος και τις δείχνει τι νιώθει. Όλο αυτό το διάστημα συγχρόνως η Λούς προσπαθεί να αποδεχτεί ότι δεν είναι τρελή και οι σκιές που βλέπει από μικρό κοριτσάκι είναι στ'αλήθεια πραγματικές και για κάποιο μυστήριο λόγο το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται συνέχεια όπου και να βρίσκεται. 

Το εξώφυλλο είναι πραγματικά μαγευτικό! Και η Λόρεν Κέιτ έχει πραγματικά καταπληκτική γραφή! Οι περιγραφές είναι τόσο ζωντανές που είναι πραγματικά σαν να τις ζεις εσύ ο ίδιος εκείνη την στιγμή που διαβάζεις. Οι πρώτες σελίδες του βιβλίου ήταν καθηλωτικές και σε έκαναν να θες να συνεχίσεις να διαβάζεις. Στην πορεία η πλοκή άρχισε να κυλά πιο αργά όμως από την μέση και μετά αποκτά ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον. Ενώ οι δευτερεύοντες χαρακτήρες της σειράς μας υπόσχονται πολλά. Ένα πολύ ενδιαφέρων βιβλίο που αξίζει να διαβάσετε! 

Βαθμολογία 4/5 Αστέρια!



                                        

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts