Ανακαλύπτοντας την Αμέλια: Κυκλοφορεί!

Απριλίου 13, 2014

Όπως μας ενημερώνουν οι εκδόσεις Platypus κοντά στα τέλη Απριλίου θα κυκλοφορήσει το νέο τους βιβλίο ανακαλύπτοντας την Αμέλια της Kimberly McCreight που περιμένετε πολλοί! Παρακάτω σας παραθέτω το πανέμορφο ελληνικό εξώφυλλο και την περιγραφή του βιβλίου. 


Ελληνικό Εξώφυλλο: 

  • Όταν η Κέιτ, ανύπαντρη μητέρα και συνέταιρος σε μια μεγάλη νομική εταιρεία, δέχεται ένα επείγον τηλεφώνημα που την καλεί στο αποκλειστικό ιδιωτικό σχολείο της κόρης της, αδυνατεί να το πιστέψει. Η Αμέλια έχει αποβληθεί για αντιγραφή, κάτι τελείως αντίθετο με το χαρακτήρα της κόρης της που ήταν πάντα καλή μαθήτρια και ακόμα καλύτερο παιδί. Η Κέιτ πηγαίνει βιαστικά στο Γκρέις Χολ αλλά αυτό που την περιμένει εκεί είναι κάτι απολύτως αδιανότητο. Η κόρη της, Αμέλια, είναι νεκρή. Απελπισμένη που πιάστηκε να αντιγράφει, η Αμέλια πήδηξε από την ταράτσα του σχολείου διαπράττοντας μια παρορμητική αυτοκτονία. Αυτό τουλάχιστον λένε στην Κέιτ το σχολείο και η αστυνομία. Σοκαρισμένη και παραδομένη στη θλίψη της, η Κέιτ προσπαθεί να δεχθεί αυτά τα νέα που ξεσκίζουν τη ζωή και την καρδιά της. Μέχρι που λαμβάνει ένα ανώνυμο μήνυμα: Η Αμέλια δεν αυτοκτόνησε. Τη στιγμή που βλέπει το μήνυμα, η Κέιτ ξέρει μέσα της ότι είναι αλήθεια. Προφανώς η Αμέλια είχε μυστικά και μια ζωή για την οποία η Κέιτ δεν γνώριζε τίποτα. Διαλυμένη από τύψεις, η Κέιτ είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει ποια ήταν αυτά τα μυστικά και ποιος θα μπορούσε να μισεί τόσο πολύ την κόρη της ώστε να τη σκοτώσει. Αρχίζει να ψάχνει τα e-mail, τα γραπτά μηνύματα, το λογαριασμό στο facebook της Αμέλια, ενώνοντας το παζλ των τελευταίων, δύσκολων ημερών της ζωής της κόρης της. Το Ανακαλύπτοντας την Αμέλια είναι ένα εντυπωσιακό πρώτο μυθιστόρημα που εξερευνά με αριστοτεχνικό τρόπο τον μυστικό κόσμο των εφήβων, τους πρώτους έρωτες, τις κρυμμένες φιλίες και την επικίνδυνη σκληρότητα που μπορεί να πυροδοτήσει πράξεις τρομακτικής προδοσίας.
"Έπρεπε να το βάλει στα πόδια. Ήταν σίγουρη. Έπρεπε να πάει κάπου πολύ μακριά όπου κανείς δεν μπορούσε να της πει τίποτα. Αντίθετα, όμως, βούλιαζε αργά, γλιστρούσε προς το κρύο, σκληρό πεζοδρόμιο. Κάθισε εκεί, κουλουριασμένη με τα γόνατα κοντά στο σαγόνι της, το στόμα σφιχτά κολλημένο πάνω τους σαν να ετοιμαζόταν για μια απότομη προσγείωση."





You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts