Νεες Κυκλοφοριες Ιουλιου!

Ιουνίου 26, 2014





Από τις εκδόσεις Μάτι έρχεται η συνέχεια της πετυχημένης σειράς Ο οίκος των Κομαρρέ- Σάρκα και Αίμα της Kristen Painter. 

Η περίληψη του βιβλίου: Με το δαχτυλίδι των οδυνών να παραμένει χαμένο και τη Συνθήκη μεταξύ αλλόκοσμων και ανθρώπων να έχει καταλυθεί, τα προβλήματα της Κρίσαμπελ και του Μάλκολμ μόλις αρχίζουν. Η Κρίσαμπελ χρωστάει ακόμα χάρη στον Μάλκολμ για τη βοήθειά του, αλλά θα χρειαστεί να επιστρέψουν στο Κορβινέστρι για να την εκπληρώσει, στη μυστική πόλη των βαμπίρ, εκεί που κανείς από τους δυο τους δεν είναι ευπρόσδεκτος. Η ανακάλυψη ότι η Κρίσαμπελ έχει αδερφό, όμως, ίσως την αναγκάσει να αθετήσει την υπόσχεσή της στον Μάλκολμ, κάτι που μπορεί να τον εξοργίσει και να ξυπνήσει το κτήνος μέσα του. Από την άλλη, η εκπλήρωση του όρκου μπορεί να καταστρέψει την Κρίσαμπελ, ειδικά τώρα που στο προσκήνιο έρχονται φιλόδοξες μάγισσες, νεκροί περιθωριακοί βρικόλακες και η αδελφότητα των Κουμπάι Μάτα. Η ΘΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ! 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΤΙ!



Ελληνικό Εξώφυλλο:

Τώρα από τις εκδόσεις Platypus έρχεται το δεύτερο μέρος της σειράς Κάθοδος Αγγέλων- Ο Κόσμος Μετά της SUSAN EE
Η περίληψη του βιβλίου: Στη συνέχεια του επιτυχημένου θρίλερ φαντασίας, Κάθοδος Αγγέλων, οι επιζήσαντες της αγγελικής αποκάλυψης αρχίζουν να περισυλλέγουν ό,τι έχει απομείνει από τον σύγχρονο κόσμο. Όταν μια ομάδα ανθρώπων αιχμαλωτίζει την αδελφή της Πένριν, την Πέιτζ, θεωρώντας την τέρας, η κατάσταση καταλήγει σε μακελειό. Η Πέιτζ εξαφανίζεται. Οι άνθρωποι είναι τρομοκρατημένοι. Η καρδιά της μαμάς ραγίζει. Η Πένριν διασχίζει οδικώς τους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο αναζητώντας την Πέιτζ. Γιατί είναι τόσο άδειοι οι δρόμοι; Πού είναι όλοι; Η έρευνά της την οδηγεί στην καρδιά των μυστικών σχεδίων των αγγέλων, όπου διαπιστώνει τα κίνητρά τους και μαθαίνει τα τρομακτικά άκρα στα οποία είναι πρόθυμοι να φτάσουν. Εντωμεταξύ, ο Ράφε προσπαθεί να πάρει πίσω τα φτερά του. Χωρίς αυτά, δεν μπορεί να επανενωθεί με τους αγγέλους, δεν μπορεί να καταλάβει τη θέση που του ανήκει δικαιωματικά ως ένας από τους ηγέτες τους. Όταν θα έρθει αντιμέτωπος με το δίλημμα να επανακτήσει τα φτερά του ή να βοηθήσει την Πένριν να επιβιώσει, ποιο από τα δύο θα επιλέξει;
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΛΑΤΥΠΟΥΣ!

Ελληνικό Εξώφυλλο: 

Από τις εκδόσεις Ψυχογιός έρχεται το πολύ επιτυχημένο Graphic Novel- MILLENNIUM GRAPHIC 1
Η περίληψη του βιβλίου: Ο δημοσιογράφος Μίκαελ Μπλούμκβιστ προσλαμβάνεται από τον ηλικιωμένο επιχειρηματία Χένρικ Βάνιερ προκειμένου να ερευνήσει τι απέγινε η ανιψιά του που εξαφανίστηκε πριν από τριάντα έξι χρόνια. Ως αντάλλαγμα ο Μπλούμκβιστ ζητά πληροφορίες για τα οικονομικά καρτέλ. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς του διασταυρώνεται με τη Λίσμπεθ Σαλάντερ, μια χάκερ ηλεκτρονικών συστημάτων με εμφάνιση πανκ, προικισμένη στα μαθηματικά και ειδική στις πολεμικές τέχνες, αλλά με μηδενικές κοινωνικές δεξιότητες. Η Λίσμπεθ αποδίδει δικαιοσύνη με τον δικό της τρόπο, εκδικούμενη τους «άντρες που δεν αγαπούν τις γυναίκες». Με φόντο τη σουηδική πραγματικότητα την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο σεναριογράφος Σιλβέν Ρουνμπέρ, το πρώτο βιβλίο της τριλογίας του Στιγκ Λάρσον που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία ζωντανεύει μέσα από την εντυπωσιακή εικαστική αναπαράσταση του Χοσέ Χομς. Σας παρουσιάζουμε το Millennium, όπως δεν το έχετε διαβάσει ποτέ. Βασισμένο στην τριλογία του Στιγκ Λάρσον.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 03/07/2014 ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Ελληνικό Εξώφυλλο: 

Aπό τις εκδόσεις Τουλίπα έρχεται το δεύτερο βιβλίο της ερωτικής σειράς Inside Out- Αν Τολμούσα της Lisa Renee Jones.
Η περίληψη του βιβλίου: Απελπισμένη να αποφύγω αυτό που δε θέλω να αντιμετωπίσω, κάνω αυτό που ποτέ δεν τόλμησα. Και χάνομαι στη στιγμή… Η Σάρα ΜακΜίλαν αναζητά ακόμα τη Ρεμπέκα, τη μυστηριώδη γυναίκα της οποίας το σκοτεινό, ερωτικό ημερολόγιο τη σαγήνευσε όσο και τη φόβισε. Διχασμένη ανάμεσα στην ακατανίκητη επιθυμία της να υποκύψει στις απαιτήσεις του αφεντικού της και στην παθιασμένη σχέση της με τον καλλιτέχνη Κρις Μέριτ, η Σάρα πρέπει να αντιμετωπίσει ένα παρελθόν που τη στοιχειώνει όσο και τα λόγια της Ρεμπέκα. Στην αγκαλιά ενός άνδρα, η Σάρα θα βρει το καταφύγιο όπου θα μπορέσει να απελευθερωθεί∙ να εξομολογηθεί τα πιο μύχια μυστικά της και να εξερευνήσει τις πιο σκοτεινές φαντασιώσεις της. Μήπως, όμως, η ασφάλεια αυτή είναι ουτοπία, εφόσον η αλήθεια για το παρελθόν της Ρεμπέκα δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί;
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 03/07/2014 ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΛΙΠΑ

Ελληνικό Εξώφυλλο: 

Από τις εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ έρχεται το τρίτο και τελευταίο βιβλίο της επίσης ερωτικής σειράς Ογδόντα Ημέρες- Ογδόντα Ημέρες Κόκκινο της Τζάκσον Βίνα.

Η περίληψη του βιβλίου: «Tο πάθος δεν περιορίζεται μόνο σε αποχρώσεις του γκρι!» «Διασκεδαστικό, πικάντικο και ώριμο. Είναι ευχάριστο να διαπιστώνεις ότι το πάθος δεν περιορίζεται μόνο σε αποχρώσεις του γκρι!» Η Ωραία της Ημέρας Συναρπαστικό, σαγηνευτικό και γαργαλιστικά τολμηρό, το Ογδόντα Ημέρες Κόκκινο είναι μια ερωτική ιστορία που θα σας κόψει την ανάσα. Η φημισμένη μουσικός Σάμερ Ζάχοβα επιστρέφει στο Λονδίνο, την πόλη όπου για εκείνη ξεκίνησαν τα πάντα. Ελεύθερη και μόνη στην ηδονιστική πρωτεύουσα, η Σάμερ αφήνεται σε μια σειρά καυτών σχέσεων, δοκιμάζοντας συναρπαστικές νέες εμπειρίες, καθώς ταξιδεύει στην Ευρώπη προκειμένου να εκπληρώσει τα όνειρά της. Όταν το ανεκτίμητης αξίας βιολί της Σάμερ εξαφανίζεται, η μοίρα φέρνει και πάλι το χαρισματικό Ντόμινικ στη ζωή της. Τόσο η Σάμερ όσο και ο Ντόμινικ δεν μπορούν να αγνοήσουν το πάθος που εξακολουθεί να υπάρχει ανάμεσά τους, όμως το παρελθόν έχει αφήσει τα σημάδια του, με αποτέλεσμα και οι δύο να αντιλαμβάνονται πως η αγάπη και το πάθος δε συμβαδίζουν πάντοτε. Η Σάμερ γνωρίζει πως, αν συνεχίσει να παίζει με τη φωτιά, θα καταλήξει να καεί, από την άλλη όμως υπάρχουν ορισμένες απολαύσεις απλά ακαταμάχητες… Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τελικά τα εμπόδια που υψώνονται ανάμεσά τους, κι η Σάμερ θα επιλέξει να ακολουθήσει το μυαλό ή την καρδιά της; Ένα μυθιστόρημα για ενήλικες.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗΣ.

Ελληνικό Εξώφυλλο: 

Στις εκδόσεις Τουλίπα έρχεται και η τριλογία της πολύ επιτυχημένης Αμερικάνας συγγραφείς A.L. Jackson ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ.
Η περίληψη του βιβλίου: Η ανάμνηση του Τζάρεντ Χολτ στοιχειώνει την Αλίνα Μουρ. Έχουν περάσει έξι χρόνια από την τελευταία φορά που είδε τον καλύτερο φίλο του αδερφού της, το αυτοκαταστροφικό «κακό παιδί» με το οποίο ήταν κρυφά ερωτευμένη στο Λύκειο. Τα χρόνια, όμως, φεύγουν και ξέρει ότι έχει έρθει η ώρα να προχωρήσει, η ώρα να διαλέξει ανάμεσα σ’ ένα πτυχίο στη Νοσηλευτική και στο όνειρό της να γίνει καλλιτέχνις∙ η ώρα να ξεπεράσει τον Τζάρεντ και να γνωρίσει κάποιον άλλο… Πάνω που αφήνεται στον Γκέιμπ, τον νέο άντρα που τη διεκδικεί επίμονα, επιστρέφει στο σπίτι της και βρίσκει τον Τζάρεντ να κοιμάται στον καναπέ. Ο έφηβος που ερωτεύτηκε έχει μεταμορφωθεί σε έναν ακαταμάχητο άνδρα. Με το κορμί του γεμάτο τατουάζ και την καρδιά του να ξεχειλίζει από θυμό, εκλιπαρεί για λύτρωση από τους δαίμονές του – τη θύμηση της ημέρας που κατέστρεψε την οικογένειά του. Οι δυο τους συνδέονται με ένα πάθος παράφορο, που θολώνει τη λογική της Αλίνα. Θα ρισκάρει, άραγε, το μέλλον της για χάρη ενός άνδρα που φλερτάρει με την καταστροφή; 
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 03/07/2014 ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΛΙΠΑ 

Ελληνικό Εξώφυλλο:  

Τέλος από τις εκδόσεις Μεταίχμιο έρχεται ένα ακόμη βιβλίο του πολύ διαβασμένου Nicholas Sparks το Το καταφύγιο της αγάπης/Safe Haven.
Η περίληψη του βιβλίου: Μια νεαρή γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν καταλήγει στη Βόρεια Καρολίνα, όπου ο δεσμός της με έναν χήρο την αναγκάζει να αντιμετωπίσει το σκοτεινό μυστικό που τη στοιχειώνει.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 06/10/2014 ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ελληνικό Εξώφυλλο: 

  • Ελπίζω να σας άρεσαν τα νέα, τον επόμενο μήνα περιμένουμε τελικά πολλά βιβλία για διάβασμα! 

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts