Προσεχές Εκδόσεις

Σεπτεμβρίου 21, 2014


  • Πολλά νέα βιβλία έρχονται προσεχώς από τους αγαπημένους μας εκδοτικούς μερικά από αυτά είναι: 
ΨΥΧΟΓΙΟΣ: 

Η Ντέαρ Σάντος είναι η τελευταία κυνηγός των ψυχών και ο μοναδικός άνθρωπος που στέκεται ανάμεσα στους Ρίχτερ και στην καταστροφή όλων όσων αγαπά. Με τη γιαγιά της νεκρή και τον Κέιντ πίσω στην Εντσάντμεντ, η Ντέαρ πρέπει επιτέλους να πάρει τη μοίρα στα χέρια της και να οδηγήσει τον αγώνα κατά των Ρίχτερ, με κάθε τίμημα. 
Δεμένος εξ αίματος με τους Ρίχτερ, ο Ντέις παλεύει με το σκοτάδι που κινδυνεύει να κυριέψει την ψυχή του. Παρόλο που η Ντέαρ αρνείται να τον εγκαταλείψει, η επιλογή ίσως να μην είναι δική της. Μια επική μάχη είναι στον ορίζοντα και το τέλος του κόσμου φαίνεται να πλησιάζει. Με τόσα απροσπέλαστα εμπόδια μπροστά τους, θα είναι ο έρωτάς τους ικανός για να τα υπερνικήσει; Το τέταρτο βιβλίο από τους ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ θα σας ενθουσιάσει.
Ημ. Έκδοσης : 07/10/2014

ΓΗ. ΤΩΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΡΙΟ. ΤΟ ENDGAME ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΤΟ ENDGAME ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ. Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. 

Δώδεκα Παίκτες. Νέοι στο σώμα αλλά με καταγωγή αρχαίων. Όλη η ανθρωπότητα προέρχεται από αυτούς. Δημιουργήθηκαν και επιλέχθηκαν χιλιάδες χρόνια πριν. Από τότε, προετοιμάζονται καθημερινά. Δεν έχουν υπερφυσικές δυνάμεις. Κανένας τους δεν μπορεί να πετάξει, να μετατρέψει τον μόλυβδο σε χρυσάφι ή να γιατρέψει τον εαυτό του. Όταν έρχεται ο θάνατος, έρχεται. Για αυτούς και για όλους μας. Είναι οι κληρονόμοι της Γης και πρέπει να λύσουν τον Μεγάλο Γρίφο της Σωτηρίας. Και πρέπει να το κάνει ένας από αυτούς, διαφορετικά θα χαθούμε όλοι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΤΟ ENDGAME ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΤΟ ENDGAME ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ.
Ημ. Έκδοσης : 07/10/2014

Ο κίνδυνος δεν ήταν ποτέ τόσο ορατός για τους νεαρούς Γαλαζοαίματους του Μανχάταν. Μετά την Ιταλία η Σκάιλερ και ο Τζακ φεύγουν για την Αίγυπτο, αποφασισμένη να ανακαλύψουν την Πύλη της επαγγελίας προτού ο Τζακ αντιμετώπιση τη δίδυμη αδερφή του, την Μίμι, σε μια θανάσιμη δοκιμασία, από την οποία ένα θα επιβιώσει. Όμως όλα όσα νόμιζε ότι ήξερε η Σκάιλερ για την Πύλη δεν είναι αλήθεια και σύντομα οι δυο τους θα πέσουν στην παγίδα ενός δαίμονα. 

Στο μεταξύ η Μίμι έχει ακολουθήσει τον Κίνγολει Μάρτιν στην κόλαση, και με την βοήθεια του Όλιβερ, κάνει μια συμφωνία με την βασίλισσα των νεκρών, για την οποία θα μετανιώσει. Όταν έρχεται έρχεται η ώρα να διαλέξουν ανάμεσα στον έρωτα και την εκδίκηση, τόσο η Μίμι όσο και ο Όλιβερ θα μάθουν το πραγματικό νόημα της Θυσίας. 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ Η Έλενα έχει αντιμετωπίσει αμέτρητες προκλήσεις, κατάφερε να ξεφύγει από τη Σκοτεινή Διάσταση και να κατατροπώσει φαντάσματα, και ανακάλυψε ότι είναι Φύλακας. Όμως τίποτε δε συγκρίνεται με το δίλημμα που τη βασανίζει: ποιον να διαλέξει, τον Στέφαν ή τον Ντέιμον Σαλβατόρε; Έχει γυρίσει στην αγκαλιά του Στέφαν, ενώ ο Ντέιμον, πληρωμένος από την απόρριψη, έχει απομονωθεί και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα αντιδράσει. Η Έλενα είναι διχασμένη ανάμεσα στην επιθυμία της να δώσει την ψυχή του Ντέιμον και στην ανάγκη της να παραμείνει πιστή στον Στέφαν. 
Αλλά προτού αποφασίσει σε ποιον να δώσει τελικά την καρδιά της, το κάμπους του Ντάλκρεστ Κόλετζ πλημμυρίζει από βρικόλακες που έχουν στόχο να αναστήσουν τον Κλάους, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει την Έλενα και τους αγαπημένους της. Καθώς η Έλενα μαθαίνει περισσότερα για τη μοίρα της ως Φύλακας, συνειδητοποιεί ότι για να νικήσει τον Κλάους, πρέπει πρώτα να θυσιάσει κάποιο κοντινό της πρόσωπο. Άραγε, πόσα και ποιον θα εγκαταλείψει προτού να είναι πολύ αργά; 
Το δέκατο βιβλίο της σειράς έρωτα και τρόμου VAMPIRE DIARIES είναι απλώς συγκλονιστικό.
Ημ. Έκδοσης : 23/10/2014


ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ:  

Για να ξαναγαπήσεις, πρέπει να ξαναεμπιστευτείς 

Η άφιξη μιας μυστηριώδους νέας γυναίκας, της Κέιτι, στο Σάουθπορτ, μια μικρή πόλη της Βόρειας Καρολίνα, προκαλεί ερωτηματικά. Η όμορφη Κέιτι φαίνεται αποφασισμένη να τους κρατήσει όλους σε απόσταση, όμως σιγά σιγά θα συνδεθεί με δύο ανθρώπους: την ντόμπρα γειτόνισσά της, την Τζο, και τον Άλεξ, έναν καλόκαρδο χήρο καταστηματάρχη με δύο παιδιά. 

Μα καθώς η Κέιτι αρχίζει να ερωτεύεται, παλεύει με το σκοτεινό μυστικό που ακόμα την καταδιώκει... ένα μυστικό που την ανάγκασε να διασχίσει τρομαγμένη, συντετριμμένη, την Αμερική ώσπου να καταφύγει στο Σάουθπορτ. Με την όλο πείσμα υποστήριξη της Τζο, η Κέιτι τελικά συνειδητοποιεί ότι πρέπει να διαλέξει· είτε να κρυφτεί μέσα στην παροδική ασφάλειά της, είτε να ρισκάρει για να κερδίσει περισσότερα... Κι ακόμα, ότι στην πιο δύσκολη ώρα, η αγάπη είναι το μόνο αληθινά ασφαλές καταφύγιο.
Ημ. Έκδοσης : 3/11/2014

Ξέρατε ότι η Άμπι Αμπερνάθι έγινε κυρία Μάντοξ έτσι… ξαφνικά, αλλά τι πραγματικά γνωρίζετε για τον γάμο; Γιατί η Άμπι έκανε την πρόταση γάμου; Ποια μυστικά αποκαλύφθηκαν πριν από τη γαμήλια τελετή; Πού πέρασε το ζευγάρι την πρώτη νύχτα του γάμου του; Ποιος άλλος τα γνώριζε όλα και … δεν τους πρόδωσε; Αγαπητοί φαν της σειράς Γλυκιά καταστροφή, ήρθε η ώρα να πάρετε όλες τις απαντήσεις που σας έλειπαν για τη μέρα (αλλά και τη νύχτα) του γάμου!
Ημ. Έκδοσης : 12/11/2014

MATI:

Την άρπαξε απ' τον ώμο και τη γύρισε έτσι ώστε η πλάτη της να είναι κολλημένη στο στήθος του. Άφησε τον ώμο της και τύλιξε το χέρι του γύρω από τη μέση της, κρατώντας την ακίνητη. Το άλλο του χέρι απλώθηκε σταυρωτά στο στήθος της, και στο χέρι αυτό κρατούσε το μαχαίρι που του είχαν δώσει. Η άκρη του ακουμπούσε τον λαιμό της, αλλά δεν είχε τρυπήσει το δέρμα της ακόμα...
Ημ. Έκδοσης : 29/10/2014

ΤΟΥΛΙΠΑ:

Δεν ήμουν πάντα ερωτευμένη με τον Κόλτον Κάλογουεϊ. Στην αρχή ήμουν ερωτευμένη με τον μικρότερο αδερφό του, τον Κάιλ: ήταν ο πρώτος μου πραγματικός έρωτας – ο πρώτος μου από κάθε άποψη. Μια αυγουστιάτικη, όμως, νύχτα με καταρρακτώδη βροχή, ο Κάιλ πέθανε. Και μαζί του πέθανε και ο άνθρωπος που ήμουν μέχρι τότε. Ο Κόλτον δε με έμαθε πώς να ζω. 
Δε γιάτρεψε τον πόνο μου. Δεν τα έκανε όλα καλά. Με έμαθε πώς να πονάω, πώς να μην είναι καλά και, τελικά, πώς να προχωρήσω. 
Ημ. Έκδοσης : 7/10/2014

Παπαδόπουλος: 

1935. Η αμερικανίδα Ρόζυ Μπελ Μάνον φτάνει στο Παρίσι για να εργαστεί σαν ξένη ανταποκρίτρια, μια δουλειά που πάντα ονειρευόταν. Εκεί θα ζήσει ένα θυελλώδη έρωτα και θα γίνει μάρτυρας ενός σκοτεινού φόνου, σε μια περίοδο που ο πόλεμος πλησίαζε επικίνδυνα. Στα συχνά της ταξίδια στο Βερολίνο είχε να αντιμετωπίσει τους κινδύνους της εβραϊκής της καταγωγής, την δυσπιστία του εραστή της και ένα απρόσκλητο επισκέπτη την παραμονή της Νύχτας των Κρυστάλλων. Λίγο πριν ξεσπάσει τελικά ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, πρέπει να διαλέξει με ποιόν θα πάρει το τελευταίο τρένο για το Παρίσι. Ένα ιστορικό μυθιστόρημα που διαβάζεται χωρίς ανάσα σαν θρίλερ. Ο τρόπος που αναπαράγεται η ατμόσφαιρα της εποχής, η γλαφυρότητα που περιγράφεται η ζωή των ξένων δημοσιογράφων που ζούσαν ανάμεσα στο Παρίσι και το Βερολίνο, ιστορικά πρόσωπα και προσωπικότητες όπως η Κολέτ και η Τζάνετ Φλάννερ που εμφανίζονται στην ιστορία, δίνουν ένα μοναδικό αέρα αυθεντικότητας.
Ημ. Έκδοσης : 10/11/2014

Η Colleen Hoover, συγγραφέας των #1 bestseller των New York Times επιστρέφει με μια νέα δυνατή ερωτική ιστορία. Όταν η Τέιτ γνωρίζει τον Μάιλς δεν σκέφτεται καν τον έρωτα. Δεν πιστεύει καν πως μπορούν να γίνουν φίλοι. Η έλξη όμως που νοιώθουν είναι πολύ έντονη για να την αγνοήσουν. Ο Μάιλς δεν πιστεύει στον έρωτα, η Τέιτ δεν έχει χρόνο για σχέση και η συμφωνία που κάνουν φαίνεται απλή. Φτάνει να κρατήσουν τους όρους



















You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Γεια σου!Θέλω να σου πω ότι παρακολουθώ πολύ καιρό το blog και νομίζω ότι κάνεις πολύ καλή δουλειά!Πραγματικά θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να υπάρχουν και άλλες σελίδες σαν τη δική σου για όλους εμάς που αγαπάμε αυτού του είδους τα βιβλία όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες!
    Άσχετο αυτό που θα ρωτήσω αλλά τι σπουδάζεις;Αν θες μου απαντάς βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Με κάνεις πολύ χαρούμενη! :)
      Σπουδάζω Βιβλιοθηκονομία!

      Διαγραφή
    2. Α πολύ ενδιαφέρουσα η σχολή σου και εγώ την είχα στις επιλογές μου!

      Διαγραφή
    3. Ναι είναι πολύ ωραία σχολή! Μπορεί να μην έχει την καλύτερη αποκατάσταση, αλλά χαίρομαι πραγματικά που την επέλεξα!

      Διαγραφή

Popular Posts