ΡΕΚΒΙΕΜ-ΛΟΡΕΝ ΟΛΙΒΕΡ

Σεπτεμβρίου 11, 2014



  • Ξέρω πως πολύ ανυπομονείτε για το τελευταίο βιβλίο της τριλογίας της Lauren Oliver. Ε λοιπόν σας έχω μερικά πολύ ωραία νέα  στις 06/11/2014. Ήρθε η ώρα να μάθουμε το τέλος της Λένας και της ιστορίας της. 
Λίγα λόγια για το βιβλίο: 
Τώρα είναι ενεργό μέλος της αντίστασης, η Λένα έχει μεταμορφωθεί. Η εκκολαπτόμενη εξέγερση που ήταν σε εξέλιξη στο Pandemonium έχει προκαλέσει μια τεράστια επανάσταση στο Requiem και η Λένα βρίσκεται στο κέντρο του αγώνα... 

Εκείνοι προσπάθησαν να μας αφανίσουν, να μας θάψουν στο παρελθόν. Και όμως, είμαστε ακόμα εδώ. Και κάθε μέρα γινόμαστε περισσότεροι. Οι δυο αντιμαχόμενες πλευρές, οι Ανατροπείς και η κραταιά Κοινωνία των Θεραπευμένων, ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και οδεύουν προς την τελική αναμέτρηση. 

Η Λένα αναστατώνεται από την αναπάντεχη επανεμφάνιση του Άλεξ στη ζωή της και καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην πρώτη της αγάπη και στον έρωτά της για τον Τζούλιαν, τον νεαρό συναγωνιστή που της έχει δοθεί ολοκληρωτικά. Δυο κόσμοι πέρα για πέρα διαφορετικοί συγκρούονται: ο κόσμος της λογικής και των προδιαγεγραμμένων αποφάσεων απειλεί να συντρίψει τον κόσμο της ελεύθερης βούλησης, όπου η αληθινή αγάπη και ο πόνος συνυπάρχουν, τυραννούν μα και απελευθερώνουν.





You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts