Τελευταια νεα!

Οκτωβρίου 17, 2014


Η ταινία "Θανάσιμα εργαλεία" γίνετε τηλεοπτική σειρά
Το βιβλίο της Cassandra Clare ετοιμάζεται να κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο. Μετά την μέτρια πορεία της στο box office, τώρα ετοιμάζεται να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό. Ο διευθυντής της εταιρείας Constantin Film, Martin Moszkowicz, που θα αναλάβει την παραγωγή της σειράς δήλωσε στο The Hollywood Reporter "Πιστεύω ότι θα είναι πολύ ωραίο το αποτέλεσμα. Άλλωστε αφήσαμε πολλά στοιχεία εκτός για την ταινία. Η σειρά θα μας δώσει την ευκαιρία να δώσουμε βάθος και να εξερευνήσουμε καλύτερα τους χαρακτήρες".

Ημερομηνία για το Paranormal Activity 5
Την ημερομηνία κυκλοφορίας του πέμπτου μέρους του Paranormal Activity ανακοίνωσε η Paramount. Στις 13 Μαρτίου του 2015 να περιμένουμε το νέο μέρος, το οποίο θα πιάνει το νήμα ακριβώς εκεί που το άφησε η τέταρτη ταινία.

Έρχεται η πρώτη ελληνική slasher ταινία τρόμου!
Το σενάριο έχει γράψει ο Πάνος Ηλιακόπουλος, ο οποίος θα σκηνοθετήσει και την ταινία. Ο Πάνος Ηλιακόπουλος είναι ο σκηνοθέτης του Μας Καθάρισε, της μικρού μήκους ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’, καθώς και άλλων 7 shorts.

Ο Flash «έρχεται» κινηματογραφικά το 2018
Η ταινία για τον πιο γρήγορο άνθρωπο στον κόσμο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής το 2018 και δεν θα σχετίζεται με την ομώνυμη σειρά του CW. Ο Ezra Miller έχει κλείσει να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο LEGO Batman θα αποκτήσει spin-off ταινία
Το The LEGO Movie αποδείχθηκε ως η πιο επιτυχημένη κίνηση της Warner Bros τα τελευταία χρόνια, και οι παραγωγοί έχουν ήδη ανακοινώσει sequel για το 2017 και spin-off για τους Ninjago για το 2016, και τώρα βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει ένα ακόμη spin-off, το οποίο θα αφορά όχι απλά ένα από τους πιο δημοφιλή χαρακτήρες της ταινίας, αλλά και γενικά σε όλα τα μέσα.


Παραπάνω επεισόδια για “How to get away with murder” και “Blackish”
Το ABC Family έδωσε το πράσινο φως για παραπάνω επεισόδια στις δύο του πιο επιτυχημένες νέες σειρές του! 

Οι πρώτες φωτογραφίες της σειράς για τον Daredevil
 

Η κλασσική σειρά «Twin Peaks» επιστρέφει!
Εικοσιπέντε λοιπόν χρόνια αργότερα και χωρίς καμία προηγούμενη νύξη για επιστροφή, ο David Lynch ανακοίνωσε τη συμφωνία του με το κανάλι Showtime για τη συνέχιση της σειράς που θα αποτελείτε από 9 επεισόδια η πρώτη σεζόν.

Dallas Cancelled!
Το Dallas ακυρώθηκε από το TNT μετά από 3 σεζόν.

Walking Dead Renewed for season 6
Με την πέμπτη σεζόν να κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή, το AMC ήδη ανανέωσε τη μεγάλη του επιτυχία “The Walking Dead” για 6η σεζόν. Ο Scott M. Gimple θα συνεχίσει ως showrunner.

Η Supergirl σε σειρά στο CBS!
Το δίκτυο αποφάσισε να ξεκινήσει αυτή την προσαρμογή από τα κόμικ της DC με παραγωγούς τους Greg Berlanti (Arrow) και Ali Adler (No Ordinary Family). Η σειρά θα επικεντρώνεται ασφαλώς στην Kara Zor-El. Όπως ο ξάδερφός της, Superman, έτσι κι αυτή γεννήθηκε στον πλανήτη Krypton αλλά κατάφερε να ξεφύγει ελάχιστες στιγμές πριν καταστραφεί ολοσχερώς.

Tο graphic novel Dark Matter έρχεται στην μικρή οθόνη
Το Syfy έδωσε απευθείας παραγγελία 13 επεισοδίων στο Dark Matter, το οποίο θα βασιστεί στην ομώνυμη σειρά κόμικ της Dark Horse Comics. Οι δημιουργοί του κόμικ, Joseph Mallozzi και Paul Mullie (Stargate) θα γράψουν το σενάριο της σειράς και θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

Τηλεοπτική μεταφορά για το The Illusionist
Το The Illusionist είναι η τελευταία ταινία που μεταφερθεί στην μικρή οθόνη εν όψει της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν αφού το CW γνωστοποίησε πως ετοιμάζει σειρά, η οποία θα βασιστεί στο εν λόγω φιλμ. Ο Mark Hudis (True Blood) θα γράψει το σενάριο της σειράς και θα έχει ρόλο ειδικού παραγωγού μαζί με τους Bob Yari και David Clark.

Αμερικάνικο reboot για το The Town
Το CW σε συνεργασία με τον co-showrunner του Pretty Little Liars, Oliver Goldstick θα ετοιμάσουν την αμερικάνικη εκδοχή της Βρετανικής μίνι σειράς, The Town. Ο Goldstick θα γράψει το σενάριο του reboot της σειράς και θα έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Mike Bartlett, Matthew Justice, Kenton Allen και Simon Curtis.

Η τριλογία The Sleeping Beauty θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη
Η εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών Televisa USA, η οποία είναι υπεύθυνη για τη σειρά του Lifetime, Devious Maids, αγόρασε τα τηλεοπτικά και ψηφιακά δικαιώματα για τη σειρά βιβλίων της Anne Rice, The Sleeping Beauty, με πλάνο να ετοιμάσει την ερωτική τριλογία της δεκαετίας του ‘80 ως τηλεοπτική σειρά.








You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts