Best Tv Couples 2014

Φεβρουαρίου 07, 2015


  • Η Τηλεοπτική χρονιά εδώ και ένα μήνα ήρθε στο τέλος της και μετά την μεγάλη σας ανταπόκριση στην περσινή ανάρτηση, θα δούμε και φέτος τα καλύτερα τηλεοπτικά ζευγάρια που πέρασαν από τις οθόνες μας. Μια χρονιά που μπορώ να πω πως είχε μεγάλη ποικιλομορφία  στο θέμα. Περιμένω τα σχόλια σας.... Υ.Γ Μπορεί να υπάρχουν μερικά spoilers για όσους δεν έχουν δει τις σειρές, διαβάστε με προσοχή!


Pam and Eric - (True Blood - HBO)
Αγαπώ την σχέση αυτόν τον δύο! Μια υπέροχη φιλία πάρα πολύ βαθιά! Μέσα από πολύ μικρά πράγματα μπορούσες να καταλάβεις πόσο πραγματικά δεμένη ήταν μεταξύ τους. Όπως έχουμε δει ο Eric ήταν πάντα σκληρός και αποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο μέχρι που μπήκε στην ζωή του η Pam και πολλά άλλαξαν. Ενώ λάτρεψα το Happy end στο τέλος της σειράς για αυτούς τους δύο αγαπημένους χαρακτήρες!

''You Know i love you more when you're cold and heartless''

Damon and Bonnie (The Vampire Diaries - The CW)
Το ωραιότερο πράγμα και το πιο απολαυστικό στην 6 σεζόν της σειρά είναι αυτοί οι δύο! Θυμάμαι πριν αρκετά πια χρόνια, όταν έβλεπα την 1 και την 2 σεζόν της σειράς και υπήρχαν αρκετές αλληλεπιδράσεις αυτών των δύο, είχα σκεφτεί πως θα έκαναν ένα πραγματικά πολύ καλό δίδυμο 3 σεζόν σχεδόν μετά έγινε πραγματικότητα. Η χημείας τους είναι αμφισβήτηση ενώ η βαθιά και περίεργη φιλιά που έχουν ανάπτυξη είναι σκέτη απόλαυση! 

''Careful Damon, might start to think you actually care.''

Anastasia and Will (Once Upon A Time in Wordeland - ABC Family) Δύο άνθρωποι που η δύναμη και η εξουσία τους κατέστρεψε. Πότε δεν έπαψαν να αγαπούν ο ένας τον άλλο αλλά θα μπορέσουν ποτέ να γιατρέψουν τις πληγές τους, να δείξουν ανιδιοτέλεια και να συγχωρέσουν.

''You had me, all of me. My Heart, my soul, my life.''

Erin and Jay - (Chicago PD - NBC)
Από τις πρώτες τους ματιές περιμέναμε αυτό που έγινε στο Mid-finale της σεζόν! Δύο συνέταιροι, δύο φίλοι με έντονη έλξη και χημεία μεταξύ τους. Ελπίζω να μην τα μπουρδουκλόσουν οι σεναριογράφοι και να δούμε μια ανάλογη συνέχεια στην σχέση τους. 

''I'm gonna miss you''

Lincoln and Octavia - (The 100 - The CW)
Τεράστια χημεία καταδικασμένοι... Δεν υπήρχε περίπτωση να μην μ'αρέσουν! Δυναμικό πανέμορφο ζευγάρι, είναι ωραίο να βλέπεις σε κάθε επεισόδιο πως αναπτύσσεται και μεγαλώσει η σχέση τους. 

"I want you to remember me after I'm dead."

Killian and Freya - (Witches of East End - Lifetime)
Δυστυχώς στην δεύτερη σεζόν του, η σειρά κόπηκε και έτσι εκτός από το εντελώς cliffhanger τέλος που μας άφησε, δεν μάθαμε και αν αυτοί οι δύο καταλήγουν μαζί... Στενάχωρηθηκα λίγο γιατί αυτήν η σειρά μου θύμιζε charmed και αυτοί οι δύο ήταν αξιολάτρευτοι.... 

''But now i know, I was just running towards you.''

Shay and Severide - (Chicago Fire - NBC) 
Ξέρω ότι δεν είναι ακριβώς ''ζευγάρι'' και ότι αυτό που υπήρχε μεταξύ τους ήταν πιο πολύ κάτι σαν bromance... Αλλά δεν μπορώ να μην τους συμπεριλάβω ήταν τόσο τέλειοι μεταξύ τους! Και δεν θα συγχωρέσω ποτέ αυτό που έκαναν οι σεναριογράφοι στην Shay. Με έκαναν χίλια κομμάτια. Δεν το περίμενα καθόλου, δεν το είχα δει από πουθενά να έρχεται... Ένα κομμάτι της καρδιάς του Severide θα λείπει ποια, θα λείπει το στήριγμά του, ο άνθρωπος του.

''You're my Girl... You Know That''

Aiden and Emily - (Revenge - ABC Family)
Το περίμενα πως θα γίνει αυτό στο τέλος της σεζόν αλλά όχι πραγματικά με τον τρόπο που έγινε.... Η καρδιά μου για ακόμη μια φορά έγινε κομμάτια! Η Emily δύο άντρες άξιζε μόνο δίπλα στην ζωή της, τον παντοτινό της φίλο Nolan και τον έρωτα της ζωής της, τον Aiden. Γιατί αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους αυτός την γνώριζε καλύτερα από όλους, αυτός πέρασε την μισή ζωή του μαζί της, αυτός θυσίασε τα πάντα και την αγάπησε ολοκληρωτικά κανένας άλλος, ούτε ο Jack, ούτε ο Daniel φυσικά! Και εξίσου για αυτήν ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής της!

''I loved him more than I've ever loved anyone''

Aramis and Queen Anne - (The musketeers - BBC)
Το αγαπημένο μου ζευγάρι στην σειρά! Τους λάτρεψα από την πρώτη σκηνή που είχαν μαζί! Καταρχήν πόσο όμορφη είναι και οι δύο (Οι ηθοποιοί που υποδύονται τους ρόλους!) είναι εκνευριστικά πανέμορφοι, δεύτερον πόσο πολύ χημεία έχουν? Ο Aramis είναι ένας gentleman με τεράστια καρδιά και η Anne μια γλυκιά αλλά και πανέξυπνη βασίλισσα. Έχουμε να δούμε πολλά πιστεύω από αυτούς τους δύο...! Μπορείτε να δείτε και Review μου για την σειρά εδώ!

''For a deserter you show a high degree of devotion to the Queen! Would you 
defend me with such passion?!''

John and Astrid - (The Tomorrow People - The CW)
Αν και η σειρά δυστυχώς δεν πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν είχε ένα αξιοπρεπές κλείσιμο και ευτυχώς Happy end για αυτούς τους δύο. Η Julie Plec ήθελε και αυτήν την σειρά να την γεμίσει ερωτικά τρίγωνα ευτυχώς για μας το πήρε σχετικά γρήγορα χαμπάρι πως δεν τις έβγαινε και άφησε την ιστορία να εξελιχθεί φυσικά και ακριβώς εκεί ήταν που δημιουργήθηκαν αυτοί οι δύο! 

"You Know what the best part about beign human was? YOU!"

Daryl and Beth - (The Walking Dead - AMC)
Έχω βαρεθεί να σιπάρω ζευγάρια που η απλά δεν θα καταλήξουν μαζί ή που θα έχουν κάποιο τραγικό τέλος... Πως είναι δυνατόν οι σεναριογράφoi να κάνανε αυτό στην Beth; Ένας τόσο γλυκός χαρακτήρας και είχα τόσες ελπίδες για την αργή καύση ανάμεσα σ'αυτήν και τον daryl! Αν και βαθιά μέσα μου το περίμενα ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω και να το ξεπεράσω! Τους αγαπούσα τόσο πολύ! 
''You're gona to miss me so bad when I'm gone''

Leo and April - (Chasing Life - ABC Family)
Δύο άνθρωποι που η πρώτη τους γνωριμία δεν ήταν και η καλύτερη. Τώρα βρίσκονται μαζί σε μια ομάδα υποστηρίξεις καρκινοπαθών για να πολεμήσουν και οι δύο την αρρώστια τους. Μια ιστορία αγάπης/μίσους αλλά και αλληλοϋποστήριξης για δύο ανθρώπους που μαθαίνουν να αγαπάνε την ζωή!

''Today we lived. This is living.''

Juliette and Avery - (Nasville - ABC Family) Το ωραιότερα πράγμα που ξεκίνησε και έγινε στην δεύτερη σεζόν του Nasville είναι αυτοί οι δύο! Ο τρόπος που αναπτύχθηκαν ήταν υπέροχος. Νομίζω πως ο Avary είναι ο μόνος που έχει αγαπήσει πραγματικά η Juliette και αυτό λέει πολλά. 

''There's is one thing i Need, one thing i have to have.... You''
                               
April and Jackson - (Greys Anatomy - ABC Family)
H ένατη και δέκατη σεζόν του Grey's ήταν εντελώς αφιερωμένοι τουλάχιστον στο ερωτικό κομμάτι σ'αυτά τα δύο πρόσωπα! Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου πως δεν θα ξανά σιπάρω ζευγάρι σ'αυτήν την σειρά (Λόγο της άκαρδης Shonda που στο τέλος τα κακομεταχειρίζεται) αλλά πως είναι δυνατόν να μην τους αγαπήσεις?! Δύο κολλητή φίλη που τελικά τα αισθήματα τους αποδείχτηκαν κάτι πολύ παραπάνω. Ενώ ο κύκλος τους τελείωσε πολύ όμορφα με Happy end! 

''I Have Feeling I have a lot of em! About What? You About you. For you!!!''

Bellamy and Clarke - ( The 100 - The CW) 
Πόσο λατρεύω αυτούς τους δύο χαρακτήρες! Πόσο αγαπώ αυτήν την σειρά! (Για την οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα σε ένα αναλυτικό Review που έκανε το Blog All Over the Place) Αν και στην αρχή η σχέση τους ξεκίνησε ανταγωνιστικά στην συνέχεια και κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες μια βαθιά και δυνατή φιλία θα δημιουργηθεί... 

 ''I'm here for you.''

Tommy and Grace - (Peaky Blinders - BBC) 
Φέτος είδα τις πρώτες δύο σεζόν που έχουν παιχτεί από την σειρά Peaky Blinders και πραγματικά την λάτρεψα! Καταπληκτική σειρά που αξίζει σίγουρα να δείτε. Την προτείνω ανεπιφύλαχτα! Όσο για αυτούς τους δύο έκλεψαν την καρδιά μου από την πρώτη στιγμή! 

"Υou give me a feeling that I've never, felt before.."

Fitz and Simmons - (The Agents of S.H.I.E.L.D - ABC Family)
Απλά τους αγαπώ! Είναι αξιολάτρευτη! Νομίζω πως αυτοί οι δύο είναι και ο λόγος που μ'αρέσει πιο πολύ αυτήν η σειρά και δεν εννοώ μόνο το ρομαντικό κομμάτι αλλά σαν χαρακτήρες. Ο δεσμός τους είναι τόσο δυνατός και βαθύς. Δεν ξέρω πως ακριβώς θα μπορούσε να προχωρήσει η ιστορία τους το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι πως στο τέλος της ημέρας τους θα είναι πάντα ο Fitz και η Simmons δύο απλά παιδιά, δύο παντοτινή φίλη που γράφουν την ιστορία τους πάντα μαζί!
  ''I can't imagine my life without him''
     

Lip and Karen - (Shameless US - Showtime) 
Δεν ήμουν ποτέ μεγάλη φαν της Karen αλλά θεέ μου αυτοί οι δύο έχουν κάτι τόσο αληθινό και πραγματικό. Υπήρχε τόσος πολύς πόνος και ρεαλισμός στην τελευταία σεζόν που πολλές φορές δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Η σειρά ξεκίνησε με αυτούς τους δύο μαζί πιστεύω πως κάπως έτσι θα τελειώσει.

''I Promise, I don't love you''

Oliver and Felicity - (Arrow - The CW)
Όποιος δεν το έχει καταλάβει μέχρι τώρα αυτοί οι δύο είναι το OTP μου! Είχα χρόνια να παθιαστώ τόσο με κάποιο τηλεοπτικό ζευγάρι,  δεν ξέρω αν είναι επειδή μου θυμίζουν αρκετά τους Scully και Mulder ή η καταπληκτική και όμορφη χημεία τους που απλά καταφέρνει να σε κάνει να τους χαζεύεις. Πιστεύω είναι από αυτά τα ζευγάρια που είναι αδύνατον να μην τους λατρέψεις! Τρεις σεζόν και έχουν συμβεί τόσα πολλά ενώ η σχέση τους έχει αναπτυχθεί κατακόρυφα! 

''I believe in you''








You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Όπως ο Oliver και η Felicity κανείς πραγματικά! Πόσο όμορφη χημεία...Αυτό με την Clarke και τον Bellamy το χτίζουν πολύ ε? Μ'αρέσει, μ'αρέσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Overthaplace
    Ναι, από τις ομορφότερες χημείες που έχουμε δει στην τηλεόραση. Δεν χρειάζονται πολλά μια κίνηση του σώματος, ένα βλέμμα και όλα είναι υπέροχα! Clarke και Bellamy λατρεύω, ακριβώς είναι πολύ ωραίο που το πάνε έτσι αργά αν και βασανιστικά για μας :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι που έβαλες τους Ethan και Vanessa στην λίστα! H σκηνή του εξορκισμού μεταξύ τους ήταν συγκλονιστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Jamers
    Oo Ναι συμφωνώ! Συγκλονιστική σκηνή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ωραία που έφτιαξες και φέτος αυτό το θέμα. Το περίμενα πως και πως!
    Καλά εεε ταιριάζουν τα γούστα μας πάρα πολύ! Bellamy και Clarke είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Και πολύ όμορφο τα βιντεάκια που έχει βάλει από κάτω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Χαίρομαι που σου άρεσε!
    Ναι είναι μεγάλη αδυναμία κ δική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts