Recommendations for standalone Books

Μαρτίου 23, 2015


Όσοι από μας διαβάζουν πολλές σειρές βιβλίων, γινόμαστε απόλυτα ευτυχής όταν καταφέρνουμε και βρίσκουμε απλά βιβλία που μπορούν να σταθούν μόνα τους και δεν χρειάζεται να περιμένουμε τουλάχιστον μια δεκαετία για να ολοκληρώσουμε την ιστορία τους! Παρακάτω θα σας προτείνουμε μερικά ''standalone'' βιβλία για όλα τα γούστα! 

Μια βαθιά συγκινητική ιστορία γύρω από το θάνατο, την απόγνωση αλλά και την παιδική ελπίδα με φόντο τον Β' παγκόσμιο πόλεμο. Με την υπέροχη γραφή του Zusak ταξιδεύουμε μέσα από τις σελίδες του σε μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της ανθρωπότητας! 

Πολλοί μπορεί να έχετε δει την ταινία αλλά πραγματικά ακόμα και αν το έχετε κάνει αξίζει να δώσετε σε αυτό το βιβλίο μια ευκαιρία και να το διαβάσετε! Ένας ύμνος πάνω στην εφηβεία, που μιλάει για την διαφορετικότητα και την φιλία με ένα δικό του ξεχωριστό τρόπο, δίνοντας μας έτσι μεγάλα μαθήματα! 

Όσοι πάλι αγαπούν την Fantasy λογοτεχνία το Deerskin δεν υπάρχει περίπτωση να τους απογοητεύσει. Ένα σκοτεινό παραμύθι που παίρνει τον Γαλλικό μύθο του ''Donkeyskin'' και τον αναπλάθει με μια δικιά του πιο εκκεντρική νότα!  

Ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία! Ξεχωριστό και μοναδικό! Ο Patrick Ness καταφέρνει για ακόμη μια φορά να συλλάβει μια καταπληκτική ιδέα και να την αποδώσει στο χαρτί με τον δικό του εξαίρετο τρόπο! Ένα βιβλίο που καταφέρνει να συνδυάσει πολλά και διαφορετικά είδη ενώ μέσα από την κάθε του σελίδα είσαι εσύ αυτός που πρέπει να βάλει τα κομμάτια του πάζλ στην σωστή θέση για να βρει το μήνυμα που κρύβετε βαθιά μέσα τους. 

Αν θέλετε ένα βιβλίο με ένα μεγάλο Love Story, που θα σας συγκινήσει και θα σας κάνει να γελάσετε μέσα από τις σελίδες του, τότε το Don't let go είναι σίγουρα ένα από αυτά! Μια τρυφερή ιστορία για τις δεύτερες ευκαιρίες και την αληθινή αγάπη που δεν σβήνει ποτέ!

Ίσως και το καλύτερο βιβλίο της Flynn Gillian! Μια ιστορία βίας και απόλυτης διαστροφής! Ένα σκοτεινό ψυχολγογικό/αστυνομικό θρίλερ που θα σας φτάσει στα άκρα και θα σας ταράξει....! Γιατί οι βαθύτερες φοβίες μας μπορεί τελικά να βγουν και αληθινές.... 






You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Ο Patrick Ness πρέπει να είναι από τους αγαπημένους σου συγγραφείς, μετανιώνω που έχω διαβάσει μονάχα ένα δικό του βιβλίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι! Τον αγαπώ :D Το κάθε του βιβλίο είναι ξεχωριστό! Τα έχω διαβάσει όλα, εκτός από το The crane wife. Πραγματικά αξίζει να τους ρίξεις μια ματιά. Πιστεύω θα σου αρέσει κιόλας! Έχει κάτι πολύ δικό του....

      Διαγραφή

Popular Posts