Best Beauty Gurus You Should Subscribe to on YouTube!

Απριλίου 26, 2015


Πριν περίπου 6 χρονιά άνθισε μια νέα και πολύ δημοφιλής ''μόδα'' στο youtube. Κορίτσια που λάτρευαν το fashion styling αλλά ακόμα και επαγγελματίες μακιγιέζ δημιουργούν βίντεο με τα αγαπημένα και πιο χρήσιμα προϊόντα, το styling ρούχων, μαλλιών και διάφορα εύκολα tips για τον καθένα. Σήμερα θεωρούνται από τις μεγαλύτερες επιρροές στην μόδα έτσι σκέφτηκα να σας παρουσιάσω μερικές από τις πιο δημιουργικές  Beauty Gurus που μπορείτε να βρείτε στο youtube! 

Michelle Phan
Μια από της πιο γνωστές beautytubers είναι η Michelle Phan ξεκίνησε να δημοσιεύει διάφορα tutorials το 2007 και σήμερα έχει εκατομμύρια οπαδούς να την ακολουθάν ενώ κυκλοφορεί και δικιά της γραμμή ομορφιάς. Αν είστε λάτρεις των make-up tutorials τότε αυτό είναι το κορίτσι σας. Φοβερά δημιουργική μεταμορφώνεται από πριγκίπισσα της Disney, σε χαρακτήρα Anime ή σε sexy urban!

cutepolish
H Sandi είναι από τον Καναδά και μαζί της μπορείτε να μάθετε τα καλύτερα κόλπα και τα ομορφότερα σχέδια για τα νύχια σας. Με λίγα προϊόντα και πολύ απλά, τα νύχια σας μπορεί να έχουν ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα! 

Η Kayley Melissa είναι ίσως η καλύτερη σε θέμα tutorials μαλλιών. Δείχνει με κάθε λεπτομέρεια και πολλές φορές πως να φτιάξεις πανέμορφες πλεξούδες και κότσους ενώ έχει καταπληκτικές ιδέες για το styling κάθε κοπέλας! 

Η Bethany Mota θα σας δείξει χιλιάδες Fashion tips για όλη την διάρκεια της ημέρας, συμβουλές για υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής και φυσικά πανέμορφες ιδέες για DIY tutorials!

Η Alex Centomo θα σας συμβουλέψει με τον δικό της μοναδικό τρόπο για διάφορα fashion tips και πανέμορφα χτενίσματα για τα μαλλιά σας, επίσης έχει πολύ έξυπνες ιδέες για ασκήσεις και υγιεινή διατροφή! 

Η Maddie είναι ίσως η μικρότερη κοπέλα στην λίστα μας. Μόλις 16 χρονών γεμάτη ζωντάνια έχει καταφέρει να προσαρμόσει τα βίντεο της στην ηλικία της έτσι μας δίνει συμβουλές για school styling και μακιγιάζ ενώ τα vlogs της είναι απολαυστικά! 

Η Claudia μας συμβουλεύει για τα καλύτερα αλλά και τα χειρότερα προϊόντα που δοκίμασε κάθε μήνα. Μας ενημερώνει για ότι καινούριο fashion tips υπάρχει στην αγορά ενώ φτιάχνει και πανέμορφα DIY tutorials!

Η Ingrid μας δίνει συμβουλές για το άγχος, το στρες και την κατάθλιψη. Φτιάχνει τα δικά της χειροποίητα DIY tutorials και μας δείχνει διάφορα χτενίσματα και πανέμορφα μακιγιάζ για τις γιορτινές μέρες. 

Η Grace είναι κωμικός έτσι εκτός από τις συμβουλές της για τα αγαπημένα της προϊόντα και Fashion tips φτιάχνει φοβερά χιουμοριστικά-σατιρικά βιντεάκια και σχολιασμούς. 

Η Andrea είναι μια ακόμη από τις πιο επιτυχημένες Beauty Gurus στο youtube. Έχει τελειώσει διάφορα σεμινάρια ομορφιάς και τα βίντεο της είναι γεμάτα ποικιλία θα βρείτε συμβουλές μακιγιάζ και styling, DIY projects για το σπίτι και την αυλή και hair tutorials κάνοντας σας έτσι να μην χάνεται το ενδιαφέρον σας. 

Η Cherry έχει την δικιά της μοναδική προσωπικότητα! Αν είστε ένα retro κορίτσι και αγαπάτε την δεκαετία του 50' και 60' τότε εδώ θα βρείτε τις καλύτερες συμβουλές! 

Η Meg είναι λάτρεις της Μέριλιν Μονρόε έτσι το μακιγιάζ και το χτένισμα της είναι πολλές φορές επηρεασμένο από την δεκαετία του 50'-60' επίσης! Χιλιάδες Makeup και hair tutorials ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε και τα vlogs βίντεο της. 

H Zoe Sugg είναι μια από τις πιο επιτυχημένες στο είδος της αλλά και η βασίλισσα της youtube κοινότητας της μεγάλης Βρετανίας. Έξυπνη, φωτεινή και αξιολάτρευτη έχει ίσως τα πιο καλογυρισμένα βίντεο κανοντας σε έτσι να χαζεύεις από την ομορφιά! 

Η Jenn είναι από την Κορέα και ζει στο Λος Άντζελες! Είναι μια ακόμη youtuber που η ποιότητα των βίντεων της μπορούν να σε μαγέψουν, πανέμορφα Lookbook συμβουλές για έξυπνα δώρα, fashion tips και αγαπημένα προϊόντα.  

Μια ακόμη youtuber που έρχεται από την Βρετανία. Η Sammi καταφέρνει να συνδυάσει το δικό της μοναδικό στυλ με μοδάτα ρούχα δείχνοντας μας πως ο καθένας μπορεί να είναι μοναδικός. Γεμάτο ποικιλία στο κανάλι της μπορείτε να βρείτε make-up tutorials και συμβουλές! 

Όσοι γνωρίζεται των PewDiePie των γνωστότερο youtube gamer θα ξέρετε σίγουρα και την γλυκιά κοπέλα του Marzia με την υπέροχη περίεργη προφορά της αφού είναι από την Ιταλία. Στα βίντεο της θα βρείτε πολλά haul και fashion tips ενώ και ξεκαρδιστικά challenges! 

Θα βρείτε πολλά DIY fashion και make-up tutorials αλλά και συμβουλές για έξυπνες, γρήγορες και φθηνές αλλά ποιοτικές αγορές! 

Η Heidi είναι επαγγελματίας μακιγιέρ από την Αυστραλία στα βίντεο της θα βρείτε πολλά Makeup Tutorial για κάθε κοπέλα, επιδερμίδα και περίσταση. Επίσης και Fashion Tips και vlogs. 

H Jackie μπορεί να σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές για να γίνεται σαν το Fashion icon που λατρεύεται. fashion, hair και Makeup Tutorial όλα εδώ συνδυασμένα σε ένα πακέτο. 

Η Meredith θα σας δείξει χιλιάδες ντυσίματα για το σχολικό σας πρόγραμμα, πανέξυπνα DYI project, Clothing Haul και Outfits. 

Μπορείτε να δείτε επίσης: 

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Το καλοκαίρι θα γίνω νονά κι έχω αρχίσει και ψήνομαι να κάνω το hair tutorial που δείχνει η Kayley Melissa, πως σου φαίνεται..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια; Πάντα άξια! Το βρίσκω υπέροχο το συγκεκριμένο χτένισμα! Ειδικά αν γίνει καλοκαίρι η βάφτιση είναι πραγματικά ότι πρέπει όμορφο και χωρίς υπερβολές ;)

      Διαγραφή

Popular Posts