ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!

Απριλίου 25, 2015


Ο Dominic Sherwood στην σειρά Shadowhunters.
Το ABC Family ανακοίνωσε πως ο Βρετανός ηθοποιός Dominic Sherwood θα είναι ο νέος Jace Wayland στην σειρά Shadowhunters η οποία βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά βιβλίων φαντασία ''The Mortal Instruments'' της Cassandra Clare.

Τηλεοπτική σειρά για το Galaxy Quest. 
Σε εξέλιξη βρίσκεται η τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στην κωμωδία Galaxy Quest του 1999 με τους Tim Allen και Sigourney Weaver. Θα έχει την ίδια κατεύθυνση με την ταινία ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το cast. 

H Sarah Jessica Parker στο HBO
Εντεκα χρόνια μετά το φινάλε του τηλεοπτικού «Sex and the City», η Sarah Jessica Parker επιστρέφει στο HBO ως πρωταγωνίστρια και παραγωγός της κωμικής σειράς «Divorce». Η ιστορία ακολουθάει την Φράνσις όπου μετά το από το διαζύγιο της, ξαφνικά αναθεωρεί τη ζωή της από την αρχή ανακαλύπτοντας έτσι πως κάτι τέτοιο είναι πολύ πιο δύσκολο απ' ότι φανταζόταν. 

Ανανεώθηκε το Once Upon a Time. 
Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο ηθοποιός Josh Dallas επιβεβαίωσε πως η σειρά συνεχίζει για 5ο κύκλο των οποίον τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το Ιούλιο! 

Ακυρώθηκε το Eye Candy. 
Δυστυχώς για όλους τους φανς το MTV ανακοίνωσε πως η τηλεοπτική του σειρά Eye Candy δεν θα συνεχίσει για 2ο κύκλο. Η ίδια η πρωταγωνίστρια έγραψε στο Twitter «Γεια σας! Θέλω να το μάθετε πρώτα από εμένα, πως το υπόλοιπο καστ και εγώ μόλις μάθαμε πως το Eye Candy δε θα επιστρέψει για 2η season. Αν και πολύ θα νιώσετε θυμωμένοι και θα στεναχωρηθείτε, να ξέρετε πως ο ρόλος της Lindy Sampson ήταν κάτι που αγάπησα και δε θα ξεχάσω ποτέ». 

Το Orange is the new black ανανεώθηκε. 
Προτού καλά καλά ξεκινήσει η 3η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Orange is the new black το Netflix την ανανέωσε για μια ακόμα σεζόν. 

Η Anna Paquin στο HBO. 
Ένα χρόνο μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς True Blood η Anna Paquin επιστρέφει μαζί με τον σύζυγο της και τον Jack Black. H νέα σειρά θα έχει τίτλο Madame X και βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Axie Muldoon, μίας ιρλανδικής καταγωγής νοικοκυράς που έζησε στη Νέα Υόρκη του 1860 και κατάφερε να γίνει μία από τις πιο πλούσιες και αμφιλεγόμενες γυναίκες της εποχής, βοηθώντας γυναίκες να κάνουν έκτρωση, κάτι που φυσικά για την εποχή ήταν ανήκουστο. 

Η Nina Dobrev και ο Michael Trevino αποχωρούν από το The Vampire Diaries. 
\
Οι ηθοποιοί Nina Dobrev και Michael Trevino ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από τη διάσημη σειρά του CW The Vampire Diaries. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Nina Dobrev σε ποστ της στο Instagram έγραψε ”Μόλις πέρασα το πιο όμορφο σαββατοκύριακο στην λίμνη Lanier της Georgia, με την δική μου TVD οικογένεια, τους ηθοποιούς και το πλήρωμα της σειράς. Θα ήθελα να είμαι η πρώτη που θα σας πεί, ότι δεν ήταν απλά διακοπές. Ήταν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτυ. Ανέκαθεν γνώριζα ότι ήθελα η ιστορία της Elena να κρατήσει έξι σεζόν και μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια είχα μια εμπειρία ζωής. Ήμουν άνθρωπος, βαμπίρ, σωσίας, τρελή αθάνατη, μίας σωσίας που προσποιούνταν ότι ήταν άνθρωπος, ένας άνθρωπος που προσποιούνταν ότι ήταν σωσίας. Με απήγαγαν, με σκότωσαν, με ανέστησαν, με βασάνισαν, με καταράστηκαν, μου πήραν το σώμα, ήμουν νεκρή, απέθαντη και υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν πριν το τέλος της σεζόν τον Μάιο. Η Elena ερωτεύτηκε όχι μια, αλλά δύο φορές, με δύο υπέροχους ανθρώπους και εγώ προσωπικά έκανα μερικούς από τους καλύτερους φίλους που θα έχω ποτέ και έχτισα μια οικογένεια που θα αγαπώ για πάντα.”





You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts