Προσεχες: Εκδοσεις Τουλιπα

Μαΐου 20, 2015


Μια δεύτερη ΕΥΚΑΙΡΊΑ στη ζωή… Μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη…
Ο Τζάρεντ Χολτ δεν πίστευε ποτέ ότι άξιζε κάτι από τα δύο μέχρι που τα βρήκε στην αγκαλιά της Αλίνα Μουρ. Η Άλι πάντα αγαπούσε τον Τζάρεντ και είναι πανέτοιμη για το μέλλον που σχεδιάζουν μαζί. Ο Τζάρεντ, όμως, σκέφτεται την οικογένειά του. Και δεν πρόκειται να συγχωρήσει ποτέ τον εαυτό του γι’ αυτό που τους συνέβη. Πώς είναι δυνατόν να απολαμβάνει την ίδια ευτυχία που κάποτε εκείνος κατέστρεψε;
Ξέρει ότι, για να είναι αντάξιος της Άλι, πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί να ξεφύγει και να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του. Όταν, όμως, αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο τους δαίμονές του, αυτοί αποδεικνύονται χειρότεροι απ’ ό,τι νόμιζε: ένας επικίνδυνος συνδυασμός ζήλιας, ψεμάτων και ανέντιμων προθέσεων. Όταν οι προθέσεις αυτές απειλούν πλέον την Άλι, ο Τζάρεντ χάνει τον έλεγχο, ενδίδοντας στην οργή εκείνη που του «χάρισε» τη φήμη του κακού παιδιού τόσα χρόνια πριν. Και θα κάνει ό,τι μπορεί για να την προστατεύσει… ακόμα κι ΑΝ αυτό τον καταστρέψει.
Κυκλοφορεί: 02/07/2015

Μερικές φορές πρέπει να χάσεις τον ίδιο σου τον εαυτό για να βρεις που πραγματικά ανήκεις... 
Τα περισσότερα κορίτσια θα σκότωναν για να περάσουν ένα καλοκαίρι γυρνώντας όλοι την Ευρώπη, χωρίς ευθύνες, γονείς και όρια πιστωτικής κάρτας. Το καλοκαίρι της Kelsey δεν αποτελεί εξαίρεση! Περνάει χρόνο για την ζωή της... Η τουλάχιστον είναι αυτό που λέει. 
Κυκλοφορεί: 02/07/2015

Έχετε ανακαλύψει τα μυστικά της Ρεμπέκας.
Έχετε ανακαλύψει τα μυστικά της Σάρας. 
Τώρα ήρθε η ώρα της Σάρα να ανακαλύψει τα βαθιά, σκοτεινά μυστικά  του. Αλλά αυτά τα μυστικά θα τους κρατήσουν ενωμένους ή θα τους χωρίσου; 
Αυτός έχει γίνει η ζωή της, η ίδια της η ψυχή. Αλλά είναι κατεστραμμένος και γεμάτος σκοτεινά μυστικά. Η Σάρα θα ρισκάρει τα πάντα για αυτόν ενώ εκείνος με την σειρά του θα τολμήσει να αποκαλύψει τις βαθύτερες ανάγκες του, τις πιο ερωτικές του επιθυμίες και μέσα στο παθός του θα αποκαλύψει τι είναι αυτό που πραγματικά τον βασανίζει, τι είναι αυτό που τον κυνηγάει. Για να τον αγαπήσει η Σάρα πρέπει να αγκαλιάσει όλα τα σκοτεινά του μέρη και να γίνει το καταφύγιο του σε μια καταιγίδα που θα είναι η απόλυτη σωτηρία του.  
Κυκλοφορεί: 02/07/2015


You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts