Never Too Far - Abbi Glines

Αυγούστου 23, 2015


“She’s amazing. No… she’s perfect. Everything about her is fucking perfect...I don’t just love her, she owns me. Completely. I'd do anything for her.”

ΠερίληψηΟ Rush είχε ένα μυστικό που της διέλυσε τη ζωή. Όλος ο κόσμος της έγινε σε μια στιγμή ένα μεγάλο ψέμα. Η Blaire δεν μπορεί να πάψει να τον αγαπάει αλλά δεν έχει και τη δύναμη να τον συγχωρήσει. Το μόνο που της απομένει είναι να επιστρέψει στο σπίτι της και να προσπαθήσει να φτιάξει ξανά τη ζωή της. Αλλά σύντομα η μοίρα θα της ανατρέψει με απόλυτο τρόπο κάθε σχέδιο... Τι κάνεις όταν αυτός που δεν μπορείς να εμπιστευτείς είναι ο μόνος που μπορεί και δικαιούται να σε στηρίξει; Κρύβεσαι, ψεύδεσαι, εξαφανίζεσαι και προσεύχεσαι να μη βγουν στο φως οι αμαρτίες σου... 
Μια εκρηκτική και απρόβλεπτη ιστορία που θα σας στείλει από τα βαθιά...στα ουράνια!

Review: Το βιβλίο Στα Ουράνια (Never Too Far) της Abbi Glines κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος και αποτελεί το δεύτερο μέρος της τριλογία Too Far. Η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί την εναρκτήρια υποκατηγορία της λογοτεχνικής σειράς Rosemary Beach, στην οποία η συγγραφέας μας διηγείται ιστορίες από την παραθαλάσσια περιοχή Rosemary για μια νεαρή παρέα κατοίκων της.


Βρισκόμαστε τρεις εβδομάδες μετά τα γεγονότα του πρώτου βιβλίου. Η Blaire βαθιά πληγωμένη αρνείται να δώσει στον Rush μια δεύτερη ευκαιρία ο ίδιος όμως δεν το βάζει κάτω και αποφασίζει να την ξανά κερδίσει. Ένα απρόσμενο όμως γεγονός θα ανατρέψει τις σκέψεις και των δύο. 

Δεν πρόκειται να μιλήσω παραπάνω για την πλοκή του βιβλίου γιατί τότε θα υπάρξουν αρκετά spoilers. Η Abbi Glines σ'αυτό το δεύτερο βιβλίο μας δίνει αναλάξας ξεχωριστά ανά κεφάλαιο το POVs για των δύο πρωταγωνιστών μας με αποτέλεσμα να δούμε σφαιρικά και να κατανοήσουμε βαθύτερα τις σκέψεις και τις αντιδράσεις και τον δύο χαρακτήρων. 


Γενικά η Abbi Glines καταφέρνει να γράψει με έναν τόσο φαινομενικά απλό τρόπο και άμεσο που σε βάζει κατευθείαν μέσα στην ιστορία της. Ενώ εξελίσσει συνεχώς τους χαρακτήρες. Αυτό που λατρεύω περισσότερο είναι το πως δίνει χώρο και ανάπτυξη σε όλους τους χαρακτήρες. 

Τώρα ο Rush έκλεψε ολοκληρωτικά την καρδιά! Η μάχη που έδωσε για την αγάπη του μόνο να εμπνεύσει μπορεί. Με βαθιά ανιδιοτέλεια και σεβασμό. Μου άρεσε ο τρόπος που χειριζόταν τα πράγματα και δεν χωρούσε πια καμιά αμφιβολία για τα αισθήματα του. Τα πάντα σε αυτή την ιστορία είναι ο Rush!


H Blaire συνεχίζει να είναι η δυναμική και γλυκιά κοπέλα που γνωρίσαμε και στο "Fallen Too Far". Καταλάβαινα απόλυτα τα προβλήματα εμπιστοσύνης που είχε, όταν και οι τρεις άνδρες της ζωής σου σε έχουν προδώσει με τέτοιο τρόπο είναι δύσκολο σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα να τα αφήσεις όλα πίσω και να είσαι φυσιολογικά. 


Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσα να αποδώσω ήταν πως υπήρχαν στιγμές που η ιστορία πήγαινε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να με μπερδεύει και να με συγχύζει ταυτόχρονα. Ειδικά προς το τέλος αρκετά πράγματα ήταν βιαστικά και απότομα. 

Όσο για τους δευτερεύοντες χαρακτήρες η μεγαλύτερη αποκάλυψη ήταν ο Woods. Ποιος θα περίμενε διαβάζοντας το πρώτο βιβλίο πως ο Woods θα έκλεβε τόσες καρδιές. Ενώ αγάπησα την Bethy και τον Grant που ήταν τόσο πιστή και γλυκοί φίλοι στους κολλητούς τους. 

Η χημεία του Rush και της Blaire είναι καταλυτική. Ενώ η Abbi Glines μας δίνει μια ακόμη καταπληκτική συνέχεια με όλοι την παρέα που αγαπάμε γύρω από τις πανέμορφες παραλίες του Rosemary!

“No. One. Comes. Before. You.”

More Quotes: 

--> "No man has ever loved a woman as much as I love you. Nothing will ever come before you. I don’t know what else I have to do to prove to you that I won’t let you down again. I won’t hurt you. You don’t have to be alone anymore. I need you."
--> She’d lost everyone in her life she’d love and trusted. Why would she believe me? The only men in her life had left her. Betrayed her. She expected nothing else… I wasn’t letting anyone else hurt her.
--> "There is nothing is rather do than be near you… [I'll] take whatever the hell I can get when it comes to you… I will do anything. Anything, Blaire, just to be near you… You need me, I’m there."
--> "I love you, Blaire. I love you so damn much it hurts."
--> "If you aren’t going after her I am. She needs someone right now. As much as I don’t want it to be you because I don’t think you deserve her it needs to be you."
--> Let me prove it to you. Leaving me doesn’t let me prove anything. You have to stay with me, Blaire. You have to give me a chance… Trust me to protect you and put you first.
--> I love her. I will stop at nothing to make sure she’s safe.

Βαθμολογία: 4/5 Αστέρια!





You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts