ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΒLOGGING

Οκτωβρίου 09, 2015


Τώρα που έχουν ξεκινήσει τα σχολεία αλλά και τα μαθήματα στις σχολές είναι δύσκολο για όλους μας να ισορροπούμε την ανάγνωση και αναθεώρηση βιβλίων λόγο των διάφορων εργασιών και την πολύ μελέτη. Έτσι το να βρούμε χρόνο να αφιερώσουμε στο blog μας είναι πολλές φορές ακόμα και πολυτέλεια. Επειδή το περνάω και προσωπικά είναι δύσκολο να κάνεις καινούριες δημοσιεύεις να σκέφτεσαι νέες ιδέες όταν ο χρόνος σου είναι σχεδόν μηδαμινός. Παρακάτω θα σας δώσω κάποιες συμβουλές που ίσως μπορούν να σας βοηθήσουν για μια καλύτερη διαχείριση όλων των παραπάνω. 

1. Καθορίστε ένα συγκεκριμένο χρόνο μέσα στην εβδομάδα μόνο για το γράψιμο του Blog σας.

Η οργάνωση είναι το κλειδί σχεδόν για τα πάντα. Όταν τα έχετε όλα σε τάξη, τα πράγματα αναπόφευκτα θα πηγαίνουν πιο ομαλά με αποτέλεσμα να έχετε λίγο χρόνο να σκεφτείτε κάτι για να δημοσιεύσετε. Τις περισσότερες φορές, ο λόγος για τον οποίο δεν έχουμε αρκετό χρόνο για να απολαύσουμε κάτι είναι γιατί χρονοτριβούμε πάρα πολύ σε περιττά πράγματα χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Αν έχουμε τα πάντα σε τάξη, όλα τελειώνουν στην ώρα τους (μερικές φορές ακόμη και νωρίτερα) και έτσι θα έχετε περισσότερο χρόνο στα χέρια σας.

2. Δημιουργήστε τα δικά σας Post εκ των προτέρων. 

Αν βρεθείτε σε ένα σπάνιο περιστατικό όπου έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο από ότι αναμενόταν είναι η τέλεια ευκαιρία για να δημιουργήσετε διάφορα post, έτσι όταν είστε απασχολημένοι με την σχολή ή την δουλειά, θα έχετε κάτι να δημοσιεύσετε. 

3. Δημοσίευση Ενημέρωσης. 

Εγώ προσωπικά λατρεύω να διαβάζω blogs. Και όταν βλέπω μερικά από τα αγαπημένα μου να μην ενημερώνονται όπως πριν, στεναχωριέμαι λίγο. Έτσι αν δείτε πως δεν έχετε κάτι να δημοσιεύσετε μπορείτε να δοκιμάσετε δίνοντας μια ενημέρωση με οι τι κάνατε σήμερα ή τον καιρό που "λείπατε" ώστε να έχουν κάτι οι αναγνώστες σας από σας. 

4. Μείνετε πάντα συνδεδεμένοι.

Ακόμα και αν δεν είστε σε θέση να δημοσιεύσετε κάτι καινούριο, προσπαθήστε να μείνετε συνδεδεμένη με τους αναγνώστες σας και την υπόλοιποι κοινότητα του blogging. Με αυτό τον τρόπο δεν θα νιώθετε ούτε εσείς αλλά ούτε και αυτοί πως απομακρύνεστε. 

Δεν ξέρω αν πραγματικά μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα όταν έχεις πολύ περιορισμένο χρόνο το σίγουρο όμως είναι πως μπορείς να προσπαθήσεις όταν ειδικά αυτό είναι κάτι που αγαπάς. Ελπίζω να σας βοηθήσουν έστω και λίγο αυτές οι συμβουλές, εμένα με έχουν βάλει σε μια αρκετά σταθερή σειρά! 


You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts