ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ 2015

Ιανουαρίου 17, 2016


Penny Dreadful Season 2: 19 αιώνας Αγγλία και όλα τα θρυλικά τέρατα της κλασσικής μυθιστοριογραφίας μπλέκουν σε ένα σκοτεινό παιχνίδι χωρίς τελειωμό. Μυστικιστική ατμόσφαιρα που κόβει την ανάσα και καθηλωτικό cast. Ίσως ότι καλύτερο έχουμε δει στην τηλεόραση από θέμα Horror. Aναλυτική κριτική εδώ


Daredevil Seaon 1: H πρώτη και πολύ επιτυχημένη απόπειρα του Netflix να μπει στον κόσμο της Marvel. Καταπληκτική σκηνοθεσία φοβερές οι χορογραφίες των μαχών για μια από τις καλύτερες σειρές του είδους. 


iZombie Season 1-2: Aπο τις πιο έξυπνες και γλυκές σειρές. Δεν περιμέναμε και τίποτα λιγότερο από τον Rob Thomas, δημιουργό της “Veronica Mars”.  Άλλη μια σειρά από κόμικ που ξεχωρίζει. 


Τhe Flash Season 1-2: Mε γρήγορη υπόθεση, ωραία εφέ, έξυπνους διαλόγους και έναν Grant Gustin να είναι απλά τέλειος στο ρόλο του Barry Allen. 


Empire Season 1: Aν και έχει όλα τα στοιχεία μιας σαπουνόπερας το Empire καταφέρνει να ξεχωρίσει με τις καταπληκτικές του ερμηνείες, την pop κουλτούρα του και τις μουσικές του επιλογές. 


Banshee Season 3: Ίσως η καλύτερη σεζόν της σειράς. Ανατροπές και αγωνία παντού που σε κάνει να απολαμβάνεις κάθε τις λεπτό. 


Broad City Season 2: Μια διαφορετική σειρά και ιδιαίτερα ξεχωριστή. Ένα ταξίδι γύρω από την Νέα Υόρκη με πολλά χιουμοριστικά και φεμινιστικά στοιχεία. Με έναν δεύτερο κύκλο που ξεπέρασε κατά πολύ τον πρώτο. 


Parenthood Season 6: Γιατί δεν θα μπορούσα να μην συμπεριλάβω την τελευταία σεζόν μια από τις πιο αγαπημένες μου σειρές. Μας έδειξε τι είναι οικογένεια, έλυσε και έθιξε προβλήματα με τον πιο αληθοφανή τρόπο και γιατί θα μου λείψει όσο τίποτα αυτήν η όμορφη παρέα. 


Teen Wolf Season 5: Ίσως η καλύτερη εφηβική σειρά που υπάρχει αυτήν την στιγμή στην τηλεόραση. Με τέλειο σενάριο και σκηνοθεσία. Ερμηνείες που σπάνια θα βρεις σε τέτοια σειρά και χαρακτήρες ξεχωριστούς αξίζει να βρίσκετε σε αυτήν την λίστα μετά το ξεκίνημα της τρομερής 5 σεζόν. 


The Americans Season 3: Μια σειρά που αξίζει σίγουρα πολύ μεγαλύτερη αναγνώριση. Ατμοσφαιρικό και γεμάτο καταπληκτικές ερμηνείες. Ένα κατασκοπικό θρίλερ που είναι πολλά περισσότερα από αυτό. 


Flesh and Bone Season 1: Ένα φοβερά σκοτεινό και εθιστικό δράμα γύρω από το κόσμο του μπαλέτου που σίγουρα αξίζει να του ρίξετε μια ματιά. 


Mr. Robot Season 1: Η σειρά που ξεχώρισε ίσως περισσότερο από όλες την προηγούμενη σεζόν. Με φοβερή ατμόσφαιρα και έναν Rami Malek εξαιρετικό από θέμα ερμηνείας. Το Μr. Robot τα χώνει όσο καμιά σειρά που υπάρχει αυτήν την στιγμή στην τηλεόραση στην μεγάλη mama America. 


Δείτε επίσης: 










You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts