Promised (One Night 1) - Jodi Ellen Malpas

Ιανουαρίου 24, 2016


"This beautiful, pure girl has fallen in love with the big bad wolf."

H Livy είναι μια νεαρή κοπέλα που κρατάει τον εαυτό της πίσω. Εργάζεται σε μια τοπική καφετέρια και φροντίζει την γιαγιά της. Το μόνο άνθρωπο που έχει αυτήν την στιγμή στην ζωή της. Δεν πίνει, δεν καπνίζει και δεν της αρέσει να βγαίνει έξω σε διάφορα πάρτι. Φοβάται ότι μπορεί να χάσει τον έλεγχο και να δημιουργήσει ξανά έναν εντελώς διαφορετικό της εαυτό. Αλλά αυτό που φοβάται πιο πολύ είναι να γίνει σαν την μητέρα της.

Έτσι μια ακριβώς ίδια μέρα με όλες τις άλλες στην καφετέρια όπου εργάζεται η Livy θα γνωρίσει έναν υπεροπτικό αλλά θανάσιμα σέξι κύριο που υπογράφει με το αρχικό Μ. Υπάρχει όμως κάτι σε αυτόν τον αλαζονικό άνθρωπο που την συνεπαίρνει. Υπάρχει μια φλογερή σπίθα που κανένας από τους δύο δεν μπορεί να την αρνηθεί.


24 ώρες είναι το μόνο που της προσφέρει. 24 ώρες μόνο δικές τους, γεμάτες πάθος και με το καλύτερο σεξ που θα έχει ποτέ στην ζωή της. Και η Livy μπαίνει σε ένα δίλημμα. Να ζήσει αυτό που το κορμί και η καρδιά της ζητάει τόσο ή να φύγει μακριά γιατί αυτήν η πρόταση θα την κάνει ένα πρόσωπο σαν την μητέρα της. 

Η ιστορία αυτόν των δύο ηρώων είναι ταραχώδεις από την αρχή μέχρι το τέλος. Η Livy και ο Miller δεν μπορούν να εργαστούν η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή του Miller και η εμμονή της Livy να μην γίνει σαν την μητέρα της δεν τους αφήνει περιθώρια να προχωρήσουν. Αλλά υπάρχει κάτι μεταξύ τους, μια σύνδεση που δεν μπορείς να την αγνοήσεις. Ο πρόλογος ήταν ένας από τους ωραιότερους που έχω διαβάσει, σε έβαζε κατευθείαν στο ψητό της ιστορίας κρατώντας πάντα το μυστήριο αναμένω ενώ η γραφή της Jodi Ellen Malpas είναι φοβερά καλογραμμένη ειδικά για το είδος αυτό και με μια πολύ δική της έντονη πινελιά μέσα στο κείμενο 


Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω είναι πως σε πολλά σημεία που θύμισε άλλα βιβλία του είδους χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Jodi Ellen Malpas έχει αντιγράψει κάτι. Kαι πως από πολύ νωρίς είχα υποψιαστεί το μυστικό του κύριου Μ. Η Livy ήταν μια φρέσκια ηρωίδα ο Miller φοβερά γοητευτικός και η Nan η πιο ξεκαρδιστική γιαγιά στον κόσμο. Η υπόθεση έχει πολύ ζουμί ακόμα και οι πρωταγωνιστές μας φοβερή χημεία. Ανυπομονώ να ξεκινήσω το δεύτερο....

Best quotes: 

"Probably the worst Americano that I’ve ever insulted my mouth with. M."

"I’ll never be a drunken fumble, Olivia. Every time I take you, you’ll remember it. Each and every moment will be etched on that beautiful mind of yours for ever." He gently taps my temple. "Every kiss. Every touch. Every word."

"Because you seem like a sweet girl who should get more from a man than the best fuck of your life."

"Because you seem like a sweet girl who should get more from a man than the best fuck of your life."

"Don't deprive me of your eyes, Livy."

Βαθμολογία: 4/5 αστέρια.

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts